Njoftim - Matja e kënaqësisë së klientit

06 October, 2021

Me qëllim të përmirësimit të shërbimeve dhe produkteve bankare, mendimi juaj është shumë i rëndësishëm për Bankën. Prandaj, NLB Banka do të realizoi një pyetësor për të vlerësuar se sa jeni të kënaqur me shërbimet dhe produktet e Bankës .

Klientët e NLB Bankës do të kontaktohen përmes email-it, telefonit ose intervistës nga kompania “DOTS” shpk, andaj ju lusim të përgjigjeni në pyetësor në bazë të përvojës tuaj që e keni me Bankën.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!

 

NLB Banka

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×