Njoftim

12 May, 2022

Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë që për shkak të përditësimeve të infrastrukturës së shërbimeve elektronike, sonte më datë 12.5.2022 do të ketë ndërprerje të shërbimeve e-banking dhe m-banking nga ora 23:00 deri në orën 1:00 pas mesnate. 

Pas këtyre përditësimeve ju do të mund të vazhdoni përdorimin e e-banking dhe m-banking pa pengesë.

Për më shumë informata ju lutem telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Faleminderit për mirëkuptim. 


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×