Njoftim

16 May, 2022 Konvertimi i valutave në Shërbimet elektronike e-banking dhe m-banking

Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë që nga data 16.06.2022 shërbimi për konvertimin e valutave në Shërbimet elektronike e-banking dhe m-banking mund të realizohet vetëm gjatë orarit zyrtar të punës E Hënë - E Premte 08:00- 16:00.

Për më shumë informata ju lutem telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×