Bankingu personal

A keni menduar ndonjëherë për trajtimin tuaj të veçantë nga Bankieri Personal, kursimin e kohës, kryerjen e shpejtë dhe të thjeshtësuar të shërbimeve bankare?

Bankier Personal

Kredi kesh dhe konsumuese

Limit i posaçëm në llogarinë tuaj

Oferta e Bankingut Personal:

Llogaria personale:

 • Bankier Personal,
 • Limit i posaçëm në llogarinë tuaj,
 • Raporti i llogarisë suaj personale, një herë në muaj, dërgohet në adresën tuaj personale me e-mail.
 • Beneficione të shumta.

Llogaria e afatizimit:

 • Hapja dhe mirëmbajtja pa pagesë,
 • Norma preferenciale të interesit.

Kartelat:

 • Kartelë debitore: Visa Classic Debit
  Tërheqje përmes bankomatëve, pagesa përmes pikave të shitjes POS pa pagesë dhe limit i posaçëm për tërheqje në bankomat,
 • Kartela kreditore: Visa Credit Revolving, Master Card dhe Comfort Card.

Kredi:

 • Norma preferenciale interesit,
 • Aprovim i shpejtë i kredive,
 • Periudha afatgjate kthimi,
 • Mbitërheqje në llogari,
 • Kredi te partnerët afaristë për blerje të banesave apo veturave.

Shërbimet elektronike:

 • e-klik, e-banking,
 • m-klik mobile banking,
 • SMS Banking,
 • IVR.

Shërbime tjera:

 • Direct Debit,
 • Urdhëresë e përhershme,
 • Pagesat për KEDS me e-banking,
 • Pagesat per Keds me Debitim Direkt,
 • Xhiro pagesat për Kompani sherbyese publike (PTK, Ujesjellesi regjional),
 • Pagesat në pikat e shitjes (POS) të NLB Banka.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×