Eko Kredi

NLB Banka ofron Eko Kredi.

Kurseni energjinë

Mbroni mjedisin

Eko Kredi

Është koha të reduktoni shpenzimet tuaja mujore. Investoni në pajisje me energji efiçente, mbroni mjedisin dhe kurseni duke investuar në shtëpinë apo banesën tuaj. Ne ju financojmë këtë investim me norma të ulëta të interesit.

Eko Kredia mund të përdoret për këto qëllime:

 • Për vendosjen e izolimit të jashtëm, izolimit të kulmit dhe dyshemesë;
 • Për vendosjen e dritareve dhe dyerve me materiale termo-izoluese;
 • Pajisje për ngrohje qendrore që përdorin biomasën
 • Vendosjen e paneleve solare për prodhim të energjisë dhe ngrohjes së ujit;
 • Për blerje të pajisjeve efiçente të cilat përdoren në amvisëri;
 • Blerje të pajisjeve për ndriçim me efiçencë të lartë.

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

 • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
 • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

 • Letërnjoftimi;
 • Kontrata e punës;
 • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi;
 • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×