Pagesat nga jashtë në USD

22 June, 2017

Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë se nga muaji Gusht 2017 pagesat nga jashtë në USD duhet të drejtohen përmes bankës korrespondente NLB d.d.

Më poshtë gjeni instruksionet e reja për dërgim të parave në Kosovë në valuten USD.

Për të pranuar pagesa nga jashtë në llogarinë tuaj në NLB Banka Prishtina, urdhëruesi i pagesës duhet t’i japë këto të dhëna:

DETAJET E BANKËS

56A:  Banka Ndërmjetësuese

LJBASI2X

NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D.

Slovenia

57A:  Emri i Bankës             NLB  Banka Sh.a.

SWIFT CODE:   NLPR XK PR

Adresa e Bankës:  Ukshin Hoti nr 124, Prishtinë, Kosovë

DETAJET E PËRFITUESIT

59:   Nr. i llogarisë:  XK05 17…

Emri i Përfituesit:

Adresa:  

Bankat korrespondente të NLB Bankës për pagesa në USD janë:

Swift Code Emri i Bankës Shteti Valuta
LJBASI2X Nova Ljubljanska Banka D.D. Slovenia EUR, USD,CHF, GBP, DKK, SEK, NOK, CAD, AUD,HRK
RZBAATWW Raiffeisen   Bank  International AG Austria EUR, USD

 

Nga data 7 Dhjetor 2013 NLB Banka ka ndërruar kodin e vjetër SWIFT NLPRRS22 në kodin e ri SWIFT të cekur më lartë: NLPRXKPR

Kosova është përfshier në regjistrin IBAN nga data 01.02.2015. Andaj, nga kjo datë llogaritë e kleintëve në bankat lokale, për nevoja të transaksioneve janë konvertuar në formatin alfanumerik IBAN.

Për informata shtesë kontaktoni Qendrën Kontaktuese në +381 (0)38 240 230 100

Ju faleminderit për bashkëpunim!

 

NLB Banka

August 1, 2017

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×