NJOFTIM PËR MASAT E SIGURISË

30 November, -0001

Me qëllim të parandalimit të përhapjes së COVID – 19, ju njoftojmë që për të pranuar shërbimet përkatëse në degët e NLB Bankës duhet të respektohen masat e domosdoshme të sigurisë:

  • Pajisja me maska dhe dorëza
  • Respektimi i distancës sociale
Degët e Bankës do të punojnë sipas orarit të punës: 

E hënë – E premte
8:00 deri në 16:00

Ju lusim që degët e Bankës t’i vizitoni vetëm në rast se nuk keni zgjidhje tjetër. Evitoni përdorimin e parave të gatshme, paguani me kartela të NLB Bankës ose me NLB Pay dhe tërhiqni mjetet nga bankomatët e shpërndarë në të gjithë Kosovën.

Përdorni shërbimet elektronike, e-banking dhe m-banking për kryerjen e transaksioneve bankare.

Për më shumë informata vizitoni www.nlb-kos.com, telefonini në Qendrën Kontaktuese në 038 240 230 100 ose na shkruani në qendrakontaktuese@nlb-kos.com

Të ruajmë shëndetin së bashku.

                                                                                        

April 13, 2020                                    

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×