Njoftim

30 November, -0001

Klientë të nderuar,

Pas vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për vendosje të lagjes Tophane në karantinë si pasojë e virusit COVID-19, njësia e NLB Bankës te Xhamia e Llapit, rr. Ilir Konushevci nr. 161, Prishtinë, do të punoj me klientë vetëm për shpërndarje të kartelave dhe për pajisje me e-banking dhe m-banking sipas orarit të ri:

E hënë – E premte

9:00 deri në 11:00

Të gjithë klientët mund të vazhdojnë realizimin e transaksioneve përmes shërbimeve elektronike e-banking dhe m-banking, pagesat mund të realizohen me kartela të NLB Bankës ose me NLB Pay dhe mjetet mund të tërhiqen nga bankomatët e NLB Bankës.

Për më shumë informata vizitoni www.nlb-kos.com, telefonini në Qendrën Kontaktuese në 038 240 230 100 ose na shkruani në qendrakontaktuese@nlb-kos.com


April 14, 2020

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×