Njoftim për orarin e ri të punës

30 November, -0001

Bazuar në vendimin e fundit të Ministrisë së Shëndetësisë në koordinim me ministritë tjera përkatëse lidhur me orarin e ri të lëvizjes së qytetarëve, me qëllim të përshtatjes së orarit dhe përmbushjes së kërkesave për klientët, ju njoftojmë se degët e NLB Bankës do të punojnë sipas orarit te ri të punës:

E hënë – E premte

8:00 deri në 16:00

Ne përkujdesmi të plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja, por ju lutemi që degët e Bankës t’i vizitoni vetëm në rast se nuk keni zgjidhje tjetër. Me qëllim të parandalimit të përhapjes së COVID-19 duhet të respektohen masat e domosdoshme të sigurisë:

  • Pajisja me maska dhe dorëza
  • Respektimi i distancës sociale

Ju rekomandojmë fuqishëm të përdorni shërbimet elektronike e-banking dhe m-banking, si dhe të paguani me kartela të NLB Bankës apo NLB Pay.

Lokacionet e bankomatëve: https://nlb-kos.com/announcement/bankomatet/

Për më shumë informata telefononi në Qendrën Kontaktuese në 038 240 230 100 ose na shkruani në qendrakontaktuese@nlb-kos.com


April 14, 2020

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×