Pagesa e faturave të energjisë elektrike në komunikim direkt përmes e-Klik

06 June, 2018

Metoda e pagesës së borxhit të energjisë elektrike në e-Klik ka pësuar ndryshime. Më poshtë gjeni udhëzimin se si mund të paguani faturat tuaja të energjisë elektrike. Në vazhdim gjeni ilustrimet. 

Pas zhvillimeve të reja në platformën e e-Klik, faturat e energjisë elektrike do të mund të realizohen përmes komunikimit direkt. Në e-Klik, ky lloj i pagesave do të vazhdoj të realizohet nga menyja e “Pagesave Buxhetore” duke zgjedhur pagesën per KESCO. 

Pasi të keni zgjedhur këtë lloj të pagesës, në fushën: ID e Konsumatorit/Consumer Id, duhet të shkruani ID e Konsumatorit përmes së cilës nga komunikimi direkt do të plotësohen automatikisht edhe fushat tjera nga faturimi i fundit siç janë: emri i konsumatorit, referenca, periudha e faturimit, shuma e faturës dhe borxhi total. 

Për më shumë informata ju mund të drejtoheni në Qendrën Kontaktuese në numrin e telefonit 038 240 230 100 ose përmes email adresës qendrakontaktuese@nlb-kos.com

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×