Njoftim për e-klik

30 November, -0001

Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë se nga data 1 Gusht 2020, platforma e vjetër e shërbimit e-klik nuk do të jetë më në funksion.

Platforma e re ka pamje dhe shume funksionalitete të reja andaj ju lutemi që gjatë kësaj kohe të filloni përdorimin e platformës së re të shërbimit e-klik.

Për më shumë informata, udhëzime dhe mbështetje teknike ju lutem telefononi në Qendrën Kontaktuese 038 240 230 100 apo na shkruani në email sherbimiperkliente@nlb-kos.com.

Faleminderit për mirëkuptim.

 

                                                                                        

                                        June 23, 2020                                    

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×