Kartela Kreditore e mbuluar me para të gatshme

MasterCard Kredit TDA është kartelë kreditore e mbuluar me depozitë e krijuar enkas për klientët të cilët kanë llogari të afatizimit të depozitave dhe klientët e rinjë të cilët i afatizojnë mjetet në Bankë.

3 deri në 36 këste

E sigurtë

Pagesa në internet

Mastercard TDA

Kartela shërben për pagesa të ndryshme përmes POS brenda dhe jashtë Kosovës kudo që figuron logoja e MasterCard dhe blerje në internetit.
Kjo kartelë u mundëson klientëve që borxhin ndaj Bankës ta paguajnë me këste. Borxhi ndahet varësisht nga shuma e shfrytëzuar, me afat nga 1 deri në 36 muaj.

 

Numri i kësteve sipas shumës
Shuma e tërhequr / paguar Nr. i kësteve
0 €- 50 € / 3 muaj
51 € – 100 € / 5 muaj
101 € – 300 € / 10 muaj
301 € – 500 € / 12 muaj
501 € – 700 € / 14 muaj
701 € – 1,000 € / 16 muaj
1,001 € – 1,500 € / 18 muaj
1,501 € – 2,500 € / 24 muaj
2,501 € – 3,500 € / 28 muaj
3,500 € – 5,000 € / 36 muaj

Çfarë duhet të bëni në rast të humbjes apo vjedhjes së kartelës suaj?

Ju duhet ta bllokoni kartelën tuaj menjëherë në mënyrë që ta mbroni nga keqpërdorimet e mundshme.
Kartelën tuaj mund ta bllokoni duke e lajmëruar në telefon çdo ditë nga ora 08:00-24:00 në numrin 038 240 230 100, dhe të njëjtën gjë mund të bëni edhe gjatë orarit të punës në çdo degë të NLB Banka..

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×