VISA Electron Pensioner

Është kartelë debiti e lidhur direkt me llogarinë tuaj personale rrjedhëse të pensionerëve, dhe shërben për kryerjen e pagesave në pikat e shitjes, ose për tërheqjen e parave të gatshme nga bankomati.

Provizioni 0%

Limiti ditor në bankomat 500 €

Limiti ditor në POS Terminale 1000 €

Për kënd është e destinuar?

Kartela VISA Electron është e dizajnuar për klientët  që kanë llogari rrjedhëse të pensionerëve në NLB Banka dhe të cilët marrin pension nga Fondi Pensional i Kosovës.

Përparësitë kryesore:

  • Pagesë në të gjitha terminalet brenda KOSOVËS është me provizion 0%;
  • Rilëshimi pa pagesë i kartelës pas skadimit;
  • Me këtë kartelë mund të pajiset çdo pensionisti cili ka llogari personale rrjedhëse në NLB Banka;
  • Limiti ditor bazë përtërheqjen e mjeteve në bankomat nga 500 Euro dhe pagesë në POS 1000 Euro;
  • Kjo kartelë e ka teknologjinë me chip.

Çfarë duhet të bëni në rast të humbjes apo vjedhjes se kartelës suaj

Ju duhet ta bllokoni kartelën tuaj menjëherë në mënyrë që ta mbroni nga keqpërdorimet e mundshme.
Kartelën mund ta bllokoni menjëherë duke e lajmëruar në telefon çdo ditë nga ora 08:00-24:00 në numrin 038 240 230 100, të njëjtën gjë mund të bëni edhe gjatë orarit të punës në çdo degë të NLB Banka.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×