Maestro Trusti

Është kartelë debiti e lidhur direkt me llogarinë tuaj personale, e cila ju mundëson përdorimin e saj në vend dhe jashtë vendit për kryerjen e pagesave në pikat e shitjes, ose për tërheqjen e parave të gatshme nga bankomati.

Provizioni 0%

Limiti ditor në bankomat 150 €

Limiti ditor në POS Terminale 150 €

Për kënd është e destinuar?

Kartela Maestro Trusti është e dizajnuar për klientët e NLB Banka të cilët marrin pension nga Trusti Pensional i Kosovës.

 

Përparësitë kryesore:

  • Debit kartelë me vlefshmëri ndërkombëtare;
  • Pagesë në të gjitha terminalet me valutë Euro brenda dhe jashtë vendit me provizion 0%;
  • Tërheqje të parave të gatshme në të gjithë bankomatët e NLB Grupës në Slloveni, Maqedoni, Mal të Zi, Serbi dhe Bosnjë e Hercegovinë me provizion të ulët;
  • Kontrollimi i Bilancit të llogarisë personale pa pagesë në të gjithë bankomatët e NLB Grupës;
  • Rilëshimi pa pagesë i kartelës pas skadimit;
  • Me këtë kartelë mund të pajiset çdo person i rritur-mbajtësi një llogarie personale rrjedhëse në NLB Banka;
  • Limiti ditor bazë për tërheqjen e mjeteve në bankomat nga 150 Euro dhe pagesë në POS 150 Euro;
  • Kjo kartelë e ka teknologjinë me chip.

Çfarë duhet të bëni në rast të humbjes apo vjedhjes së kartelës suaj:

Ju duhet ta bllokoni kartelën tuaj menjëherë në mënyrë që ta mbroni nga keqpërdorimet e mundshme.
Kartelën mund ta bllokoni duke e lajmëruar në telefon çdo ditë nga ora 08:00-24:00 në numrin 038 240 230 100, të njëjtën gjë ju mund të bëni edhe gjatë orarit të punës në çdo degë të NLB Banka.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×