Kredi për studime

NLB Banka partner në shkollimin tuaj.

Deri në 100% të vlerës totale të studimeve

Deri në 5 vite

Normë preferenciale e interesit

Kredi për studime

NLB Banka ofron kredi për studime për të përmbushur kërkesat e çdo studenti. Përmes këtij produkti, ne ju mbështesim financiarisht për studime universitare, pasuniversitare apo shkolla tjera profesionale me të cilat NLB Banka ka marrëveshje për financim të studimeve. 

Lista e partnerëve afarist

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentacioni themelor për kredi për shkollim

  • Letërnjoftimi;
  • Kontrata juaj e punës apo e prindit;
  • Vërtetimi nga institucioni arsimor;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×