Njoftim

09 July, 2022

Klientë të nderuar,

Ju njoftojmë që për shkak të përditësimeve të infrastrukturës së shërbimeve elektronike, më datë 10.07.2022 do të ketë ndërprerje të shërbimeve e-banking, m-banking dhe SMS Banking nga ora 24:00 deri në orën 12:00. 

Pas këtyre përditësimeve ju do të mund të vazhdoni përdorimin e shërbimeve pa pengesë.

Për më shumë informata ju lutem telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Faleminderit për mirëkuptim.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×