Kredi për renovim

NLB Banka ofron kredi për renovim të shtëpisë apo banesës suaj.

Deri në 50,000€

Deri në 8 vite

Normë e preferenciale interesi

Kredi për renovim

Shuma maksimale e kredisë është deri në 50,000€.

Shuma e kredisë pa hipotekë deri në 30,000€.

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës,
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

  • Letërnjoftimi për kredimarrësin dhe bashkëkredimarrësin;
  • Kontrata e punës për kredimarrësin dhe bashkëkredimarrësin;
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi;
  • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×