Kredi e mbuluar me depozit!

NLB Banka ofron kredi e mbuluar me depozit.

Deri në 100% të depozitit të afatizuar

Normë preferenciale e interesit

Aprovim i shpejtë

Kredi të mbuluar me depozit

NLB Banka ofron kredi të mbuluar me depozit me norma preferenciale të interesit. Kredia lejohet deri në 100% të shumës së depozitit të afatizuar.

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
  • Të keni mjete të afatizuara.

Dokumentet e nevojshme:

  • Shuma e kredisë mos të kaloj shumën e afatizuar
  • Letërnjoftimi
  • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×