Viber Chat

10 October, 2022 Si të kontaktoni pëmes VIBER me zyrtarët në Qendrën Kontaktuese?

Viber chat është kanal i ri për komunikim direkt me zyrtarin e Bankës. Për të filluar bisedën ju duhet të skanoni QR Code përmes telefonit tuaj:

→ Për të skanuar QR Code, hapeni kamerën e telefonit tuaj dhe afrojeni tek QR Code, nën QR Code do ju shfaqet linku i Viber Chat që duhet ta klikoni dhe pastaj hapet Viber Chat i NLB Banka, ku ju mund të kontaktoni direkt me zyrtarin e Bankës duke klikuar në “Message”.

Opcion tjetër:

→ Për të skanuar QR Code, hapeni aplikacionin tuaj VIBER në telefon dhe klikoni në More (…). Pastaj klikoni në butonin për QR Code që ndohet në pjesë e sipërme të aplikacionit Viber. Pas klikimit të QR Code hapet kamera juaj me të cilën duhet skakoni QR Code dhe pastaj hapet Viber kanali i NLB Banka, ju mund të kontaktoni direkt me zyrtarin e Bankës duke klikuar në “Message”.


 


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×