Kanalet e raportimit

07 November, 2022 Raporto sjelljet e dyshuara të dëmshme përmes kanaleve të mëposhtme:

1. Whistler aplikacioni

Raporto këtu


2. Postë e zakonshme

Zyra Qendrore e Bankës, Rr. Ukshin Hoti nr.124,10000 Prishtinë, adresohet e mbyllur në zarf, me mbishkrimin ” Për SPI-mos e hap”


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×