Llogaritë Dorëzan / Escrow

Hapja e Llogarisë Dorëzan/Escrow

Me kërkesë të klientëve, Banka hapë Llogari Dorëzan/Escrow brenda afatit të një (1) Dite të Punës pasuar nga pranimi i dokumentave vijues:

  • Kontratës/Marrëveshjes apo ndonjë dokumenti tjetër të lidhur mes palëve, që do të shërbejë si bazë ligjore për hapje të llogarisë dhe lidhje të Marrëveshjes Dorëzan/Escrow; si dhe
  • të të gjithë dokumenteve që kanë të bëjë me hapjen e llogarisë (bazuar në procedurën e Hapjes së Llogarisë).

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×