Eko Kredi

 

Kurseni energjinë

Mbroni mjedisin

Filloni të kurseni

Eko Kredi

Kurseni energji me zgjidhje efikase për shtëpinë apo banesën tuaj dhe jetoni një jetë të rehatshme dhe të sigurtë duke përdorur metoda më miqësore për mjedisin. 

Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë Eko kredi me normë preferenciale të interesit. Aplikoni tani dhe filloni të kurseni! 

Eko Kredia mund të përdoret për këto qëllime:

 • Për vendosjen e izolimit të jashtëm, izolimit të kulmit dhe dyshemesë;
 • Për vendosjen e dritareve dhe dyerve me materiale termo-izoluese;
 • Pajisje për ngrohje qendrore që përdorin biomasën
 • Vendosjen e paneleve solare për prodhim të energjisë dhe ngrohjes së ujit;
 • Për blerje të pajisjeve efiçente të cilat përdoren në amvisëri;
 • Blerje të pajisjeve për ndriçim me efiçencë të lartë.

Cilat kritere duhet t’i përmbushni për aplikim?

 • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës;
 • Të merrni pagë përmes NLB Banka.

Dokumentet e nevojshme:

 • Letërnjoftimi;
 • Kontrata e punës;
 • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi;
 • Dokumente tjera sipas nevojës.


Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degën më të afërt, telefononi në Qendrën Kontaktuese në numrin 038 240 230 100 apo shkruani email në qendrakontaktuese@nlb-kos.com.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×