Llogaria për fëmijë

Llogaria e kursimeve për fëmijë ju mundëson kursimin e parave dhe vetëdijësimin e fëmijëve tuaj.  

Zhvillon kulturën e të kursyerit në fëmijëri

Mëson për bankën dhe funksionin e saj

Normë atraktive të interesit

Çka përfiton fëmiu?

  • Zhvillon kulturën e të kursyerit;
  • Fillon të mësojë për bankën që në fëmijëri;
  • Krijon partneritet me bankën që në fëmijëri, partneritet ky që do t’i shërbejë edhe gjatë shkollimit dhe më vonë;
  • Shumat e deponuara nga prindërit dhe të afërmit tjerë, si dhe fitimi nga interesi i bankës i shërbejnë për një të ardhme më të mirë.

Dokumentacioni i nevojshëm

  • Certifikata e lindjes së fëmiut
  • Dokumenti i identifikimit të njërit prind/kujdestarit

Informata të rëndësishme

  • Llogaria e kursimit për fëmijë hapet nga njëri prind / kujdestar;
  • Llogaria hapet në emër të fëmiut;
  • Autorizimet e plota në llogari i ka prindi / kujdestari;

.

Deponimet mund të bëhen përmes sportelit, urdhëresës së përhershme, si dhe përmes NLB e-klik (E-banking)

Vlera minimale me rastin e hapjes së llogarisë është 10 €, ndërsa deponimet tjera mund të bëhen në çfarëdo shume dhe kohe që i konvenon prindit apo deponuesve tjerë.

Mundësia e tërheqjes nga llogaria e kursimit, sipas nevojës.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×