Kampanja mastercard

Paguaj me Mastercard dhe fito 6 euro, çdo muaj!

Paguaj me Mastercard dhe fito 6 euro, çdo muaj!

Shijoni përditshmërinë tuaj me Mastercard, bëni të paktën 10 apo më shumë blerje në shumën minimale kumulative prej 200 EUR me kartelën tuaj Mastercard, çdo muaj deri në Tetor dhe përfitoni 6 EUR kthim të parave.

Kohëzgjatja e kampanjës:
Kjo ofertë vlen nga data 01 gusht 2021 deri më 31 tetor 2021.

Programi do të zhvillohet në tri periudha:
1 gusht 2021 – 31 gusht 2021 (pagesat e kthimit të parave deri më 15 shtator 2021
1 shtator 2021 – 30 shtator 2021 (pagesat e kthimit të parave deri më 15 tetor 2021)
1 tetor 2021 – 31 tetor 2021 (pagesat e kthimit të parave deri më 15 nëntor 2021)

Rregullorja
Më shumë rreth kushteve të kampanjës, mund të mësoni duke klikuar në këtë link

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×