NJOFTIM PËR ORARIN E RI TË PUNËS NGA DATA 30 MARS

30 November, -0001

Pas ndryshimit të vendimit të Qeverisë së Kosovës për të kufizuar lëvizjen e qytetarëve dhe makinave me qëllim të parandalimit të përhapjes së COVID-19, ju njoftojmë se nga data 30 Mars (e hënë), degët e Bankës në gjithë Kosovën do të punojnë sipas orarit te ri të punës:


E hënë – E premte

9:00 deri në 14:00


Ju lusim që degët e Bankës t’i vizitoni vetëm në rast se nuk keni zgjidhje tjetër. Reduktoni përdorimin e parave të gatshme, paguani me kartela të NLB Bankës ose me NLB Pay dhe tërhiqni mjetet nga bankomatët e shpërndarë në të gjithë Kosovën.

Përdorni shërbimet elektronike, e-banking dhe m-banking për kryerjen e transaksioneve bankare.


Lokacionet e bankomatëve: https://nlb-kos.com/announcement/bankomatet/

Për më shumë informata telefononi në Qendrën Kontaktuese në 038 240 230 100 ose na shkruani në qendrakontaktuese@nlb-kos.comMars 28, 2020


Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×