Fituesit nga Loja Shpërblyese me NLB Pay

30 November, -0001

NLB Banka ka vendosur që të shpërblej 30 klientët e saj që kanë realizuar më së shumti transaksione me NLB Pay, nga data 4 Nëntor deri më 18 Nëntor. Loja shpërblyese është publikuar përmes rrjeteve sociale.

Këta janë 30 klientët që kanë realizuar më së shumti transaksione me aplikacionin NLB Pay vetëm me telefon pa kartelë gjatë lojës shpërblyese.

Urojmë fituesit dhe ju inkurajojmë të vazhdoni përdorimin e aplikacionit NLB Pay.

Më shumë informata për NLB Pay gjeni këtu.

Shkarko aplikacionin falas.

Regjistrohu për lajme

Ju lutem shkruani emailin tuaj më poshtë për të pranuar lajmet dhe ofertat e fundit nga NLB Banka

x
This website is using cookies. More info. Accept
Keni nevojë për ndihmë? Bisedo me ne
×